image

Despre noi

Pe o strada din centrul Bucurestiului, care pastreaza parfumul de epoca, reinviem aromele si gusturile unice ale culturii noastre gastronomice, intr-o ambianta atemporala, in locul unde veti reveni mereu cu placere, la restaurantul Piata Negustorilor.

In peisajul culinar variat am dorit o reintoarcere la traditie si am asezat masa pentru cei mai pretentiosi clienti de oriunde din tara, le-am pus in fata bucate alese, preparate din ingrediente locale, proaspete, dupa retete mai mult sau mai putin uitate.

Oaspetii nostri de azi pot savura ceea ce odinioara boierii si negustorii instariti aveau in meniu – feluri gatite pe indelete, potrivite la gust de un maestru bucatar priceput si servite cu bautura care sa le puna si mai bine in valoare.

image

Meniul Negustorilor va ofera gustari apetisante, ciorbe traditionale, preparate "Servite direct din piata", feluri "De la negustori adunate", peste , salate, garnituri si deserturi, acompaniate de vinuri nobile, tarii sau bere, ori, pentru cei care au nevoie de toate simturile intacte, de cafea aromata sau bauturi racoritoare.

Piata Negustorilor este un restaurant unde muzica buna interpretata de artisti talentati si atmosfera de petrecere si relaxare ii tin pe oaspeti la masa pana la ora inchiderii.

Va invitam sa petreceti cum se facea odinioara! Va invitam la o calatorie in timp, cand viata era mult mai putin alerta si oamenii aveau timp sa aprecieze chiar si rafinamentul unei mici opera de arta culinara!

MEnu

Captioned Image
Captioned Image

Va asteptam cu drag la masa

Rezervare